U kunt onderstaande items bestellen bij Melba. Stuur hiervoor een mail met contact- en bestelinformatie naar info@melba.nl

De module Melba SL

De module Melba SL bestaat uit twee handleidingen die in het Melba handboek gevoegd kunnen worden: de SL voor eisen (deel 4) en de Sl voor capaciteiten (deel 5). De vertrouwde Melba scores 1 en 2 kunnen nu bij capaciteiten- en eisenprofielen in 5 kleinere stappen vastgelegd worden. Aangezien de module SL niet voor eenieder relevant is, zit deze niet standaard in het Melba handboek en kan deze apart besteld worden. Deze module is zeer bruikbaar bij het werken met mensen van lager functioneringsniveau, indien zij veel onder het gemiddelde scoren.

Prijs: € 75, exclusief 6% BTW en exclusief € 5 verzendkosten.

Melba handboek

Als werkmateriaal is een klapper ontwikkeld, waarin naast de definities van de Melba items ook al het materiaal voor het maken van eisen- en capaciteitenprofielen en de profielvergelijking opgenomen is. Dit complete handboek wordt tijdens de cursussen uitgereikt indien het besteld is. We adviseren altijd minimaal 1 handboek per twee toepassers. Er kunnen altijd nog exemplaren worden nabesteld.

Prijs Melba handboek: € 95

De prijzen zijn exclusief verzendkosten, exclusief 6% BTW
Verzendkosten Nederland € 8,80, verzendkosten buitenland € 18,80

Ida materiaal

Als u met de Ida koffer werkt kunt u versleten losse onderdelen ter vervanging bestellen. Stuur voor de actuele bestellijst een mail naar  info@melba.nl  Ook is het mogelijk om (indien u gecertificeerd bent) een nieuwe complete koffer te bestellen.

Prijs Ida koffer: € 695

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid