Melba cursus: om Melba efficiënt in te kunnen zetten worden regelmatig driedaagse cursussen gegeven. Hierbij wordt twee dagen praktisch geoefend met het gebruiken van de verschillende profielen en is een derde dag op een later tijdstip gereserveerd voor de bespreking van de eindopdracht: toepassing en implementatie in de eigen praktijk. Voorafgaand aan de cursus en tussen dag 1 en 2 moet je rekening houden met ongeveer 2 uur voorbereidingstijd. Tussen dan 2 en 3 dien je te rekenen op minimaal 8 uur voor het werken aan de eindopdracht! Je moet ALLE dagen AANWEZIG ZIJN en alle opdrachten voldoende hebben uitgevoerd. Soms kan je aansluiten bij een incompany cursus, als dat wat betreft data en cursusplaats beter uitkomt. Neem in dat geval even contact op.

Melba+Mai cursus: de module van Melba voor het in kaart brengen van lichamelijke capaciteiten en functie-eisen kan je alleen volgen als je al Melba gecertificeerd bent. Je kunt Melba+Mai onder de knie krijgen door het een tweedaagse cursus.

Ida: de Ida arbeidsvaardigheidstoetsen kan je alleen verkrijgen als je de Melba cursus gevolgd hebt en gecertificeerd bent! Daarnaast gaat aanschaf van de Ida arbeidsvaardigheidstoetsen altijd gepaard met een tweedaagse cursus, waarin afname van de toetsen, instructie, wijze van interpreteren en vertaling naar het Melba capaciteitenprofiel centraal staan.

Bekijk cursusdata per instrument:

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid