Melba cursus: om Melba efficiënt in te kunnen zetten worden regelmatig cursussen gegeven. Hierbij wordt in twee dagen praktisch geoefend met het gebruiken van de verschillende profielen en is een derde dag op een later tijdstip gereserveerd voor de bespreking van de eindopdracht: toepassing en implementatie in de eigen praktijk. Je moet ALLE dagen AANWEZIG ZIJN. Na een jaar kun je nog deelnemen aan een extra bijeenkomst van één dagdeel waarin besproken wordt of de invoering van Melba in je eigen situatie naar wens verloopt.

Twee weken voorafgaand aan de Melba cursus en tussen de eerste en tweede cursusdag dien je enkele opdrachten ter voorbereiding uit te voeren (in totaal ongeveer 6 tot 8 uur werk). Tussen de tweede en derde dag dien je te rekenen op 6 tot 8 uur voor het werken aan de eindopdracht! Soms kan je aansluiten bij een in-company cursus, als dat wat betreft data en cursusplaats beter uitkomt. Neem in dat geval even contact op.

Kosten:
Deelname per persoon bedraagt €1195,- (excl. 21% BTW) inclusief handboek. Wanneer wordt voldaan aan de cursuseisen is tevens 2 jaar certificering inbegrepen.
Het aanvullende handboek Melba SL kunt u aanschaffen voor €37,50 (excl. 9% BTW).

Algemene informatie:
Bij onze cursusdagen op locatie wordt voor lunch gezorgd, tenzij anders vermeld. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.
Door aanmelding verbindt de opdrachtgever zich tot betaling van de deelnamekosten. De factuur zal twee weken voor aanvang van de cursusdag worden verstuurd.

Annuleringsregeling:
– vanaf 4 weken voor aanvang: 0% van de deelnamekosten
– 2 tot 4 weken voor aanvang: 50% van de deelnamekosten
– binnen 2 weken voor aanvang: 100% van de deelnamekosten

Bij verhindering van de aangemelde persoon kan een vervanger deelnemen.  Melba NL behoudt zich het recht voor de cursus bij onvoldoende deelname te verschuiven of te annuleren.

Melba cursussen 2022

Melba cursus 2205, open inschrijving
Data: dinsdag 15 november, dinsdag 29 november en dinsdag 17 januari 2023
Locatie: volgt

Inschrijven? Hier kun je je aanmelden! Vermeld het cursusnummer 2205 bij je aanmelding!

Melba cursus 2204, open inschrijving
Data: donderdag 29 september, donderdag 13 oktober  en donderdag 10 november 2022
Locatie: Eindhoven (of nabij Eindhoven)

Inschrijven? Hier kun je je aanmelden! Vermeld het cursusnummer 2204 bij je aanmelding!

Melba cursussen in België
Bij voldoende belangstelling organiseren wij graag een Melba cursus in Belgie. Heb je interesse in het volgen van de Melba cursus (en mogelijk ook de IDA cursus), maar is Nederland te ver weg, dan is dit wellicht een mooie kans om aan te sluiten. Laat het ons weten via info@melba.nl en wij houden je op de hoogte!

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid