Melba cursus: om Melba efficiënt in te kunnen zetten worden regelmatig cursussen gegeven. Hierbij wordt in twee dagen praktisch geoefend met het gebruiken van de verschillende profielen en is een derde dag op een later tijdstip gereserveerd voor de bespreking van de eindopdracht: toepassing en implementatie in de eigen praktijk. Je moet ALLE dagen AANWEZIG ZIJN. Twee weken voorafgaand aan de cursus en tussen de eerste en tweede cursusdag dien je enkele opdrachten ter voorbereiding uit te voeren (in totaal ongeveer 2 tot 3 uur werk). Tussen de tweede en derde dag dien je te rekenen op 6 tot 8 uur voor het werken aan de eindopdracht! Soms kan je aansluiten bij een in-company cursus, als dat wat betreft data en cursusplaats beter uitkomt. Neem in dat geval even contact op.

Melba+Mai cursus: de module van Melba voor het in kaart brengen van lichamelijke capaciteiten en functie-eisen kunt u onder de knie krijgen door het volgen van een tweedaagse cursus. Eerstvolgende cursus: juni 2018. Zie onder Melba+Mai voor inschrijving.

Melba cursussen 2018 en 2019

Melba cursus 1901, 22 januari, 5 februari en 19 maart 2019, Kaatsheuvel

Melba cursus 1803, afsluiting 13 november 2018, Kaatsheuvel

Melba cursus 1804, in company Koraalgroep in Boxtel, afsluiting 15 november 2018

Melba cursus 1805, in company Kentalis in Nijmegen, 6 en 27 november 2018 en 22 januari 2019

Inschrijven? Hier kun je je aanmelden!

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid