Melba cursus: om Melba efficiënt in te kunnen zetten worden regelmatig cursussen gegeven. Hierbij wordt in twee dagen praktisch geoefend met het gebruiken van de verschillende profielen en is een derde dag op een later tijdstip gereserveerd voor de bespreking van de eindopdracht: toepassing en implementatie in de eigen praktijk. Je moet ALLE dagen AANWEZIG ZIJN. Na een jaar kun je nog deelnemen aan een extra bijeenkomst van één dagdeel waarin besproken wordt of de invoering van Melba in je eigen situatie naar wens verloopt.

Twee weken voorafgaand aan de Melba cursus en tussen de eerste en tweede cursusdag dien je enkele opdrachten ter voorbereiding uit te voeren (in totaal ongeveer 6 tot 8 uur werk). Tussen de tweede en derde dag dien je te rekenen op 6 tot 8 uur voor het werken aan de eindopdracht! Soms kan je aansluiten bij een in-company cursus, als dat wat betreft data en cursusplaats beter uitkomt. Neem in dat geval even contact op.

Melba+Mai cursus: de module van Melba voor het in kaart brengen van lichamelijke capaciteiten en functie-eisen kunt u onder de knie krijgen door het volgen van een tweedaagse cursus. Zie onder Melba+Mai voor data en inschrijving.

Melba cursussen 2020

Melba cursus 2002, open inschrijving, Utrecht.

Data: 24 september, 8 oktober en 5 november 2020 (afhankelijk van de Corona-situatie). VOL! Inschrijven niet meer mogelijk

Melba cursus 2003, open inschrijving, Kaatsheuvel

Data: 24 november, 8 december 2020 en 19 januari 2021

Inschrijven? Hier kun je je aanmelden! Vermeld het cursusnummer bij je aanmelding!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid