Hieronder vindt u een overzicht van de Melba professionals die bevoegd zijn om als (co)trainer Melba opleidingen te geven.

1172
Drs. Mariëtte van HooffSocioloog, arbeidskundige en vitaliteitsspecialist

Linked In

Van Hooff Arbeidskundig Advies

In Forma

1332
Marianne EijgenraamOrganisatorische en administratieve zaken

1279
Drs. Annelies van Bree

Bevoegd om als (co)trainer Melba opleidingen te geven. Annelies werkt als lichaamsgerichte psychotherapeut binnen haar bedrijf Inneractie.

Inneractie

LinkedIn

1210
Joyce Bennema

Bevoegd om als (co)trainer Melba en Ida opleidingen te geven. Joyce werkt als zelfstandig professional in haar bedrijf Weg naar Werk.

Weg naar Werk

LinkedIn

1211
Mark van de Weijer

Bevoegd om als (co)trainer Melba opleidingen te geven. Mark werkt als zelfstandig professional in zijn bedrijf Werkmotief.

Werkmotief

LinkedIn 

1277
Annemarie van den Broek

Annemarie werkt als Trajecbegeleider Arbeid bij Pro Persona in de Geestelijke Gezondheidszorg. Zij werkt vooral groepsgewijs met Melba en zet het in als een instrument voor bewustwording bij haar groepen. Haar werkgebied is de regio Veluwe Vallei.

LinkedIn 

1281
Saar Langelaan

Bevoegd om als (co)trainer Melba opleidingen te geven. Saar werkt als zelfstandig professional binnen haar bedrijf Thabor Training.

Thabor Training

LinkedIn 

1207
Harm Rademaekers

Werkzaam bij het Centraal Expertise Centrum van UWV, voorheen als arbeidsdeskundige voor Wajong en Wia en momenteel als Arbeidsdeskundig beleidsadviseur.

LinkedIn 

1213
Suzon Spierings

P&O functionaris bij Ergon, co-trainer en ondersteunend bij ontwikkelingen.

LinkedIn 

1283
Irma Scholtens

Werkzaam in een beleidsfunctie bij Dichterbij, was voorheen o.a. leidinggevende van het project Prismaas, een samenwerking tussen SW Intos in Gennep, ZMLschool Mikado en zorgorganisatie Dichterbij.

LinkedIn

1284
Ingrid Westenberg

Bevoegd om als trainer Melba opleidingen te geven. Ingrid werkt als zelfstandig professional in haar bedrijf In Charge Training en Coaching.

In Charge Trainingen

LinkedIn 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid