Om betrouwbare Melba profielen en rapportages te kunnen maken moet u een Melba cursus volgen. U krijgt bij het goed afsluiten van de cursus een certificaat. Het nummer van dit certificaat is belangrijk: het dient als waarborg voor een betrouwbare toepassing van Melba voor opdrachtgevers. U dient dit nummer te vermelden op de door u gemaakte profielen en rapportages. Opdrachtgevers kunnen bij ons checken of u inderdaad gecertificeerd bent.

Als u de Melba cursus voor 2017 met goed gevolg heeft afgesloten, heeft u van ons een code gehad om in te kunnen loggen op de website. Hier vindt u aanvullend werkmateriaal en voorbeeldrapportages. Telkens als u inlogt kunt u zelf zien tot wanneer uw certificaat geldig is.

Mensen die de cursus in of na 2017 hebben afgesloten worden een jaar lang gratis opgenomen in het Melba Register. Zij kunnen daar het aanvullend werkmateriaal vinden.

Om deel te kunnen nemen aan de Ida cursus is Melba certificering vereist. Indien u Ida gecertificeerd wordt, wordt de letter “I’ aan uw nummer toegevoegd. Ook om de Melba+Mai cursus te kunnen volgen is eerst Melba certificering nodig. Na certificering voor Melba+Mai wordt de letter ‘F’ (fysiek) aan uw nummer toegevoegd.

Hoe blijft u gecertificeerd?

Zorg er in de eerste plaats voor dat uw gegevens bij ons up-to-date zijn. Dus wijzigt uw mailadres, verandert u van werkgever, enz., geef dat dan tijdig door!

Daarnaast is het verplicht om minimaal één maal per twee jaar een themadag bij te wonen. Deze worden gemiddeld 6x per half jaar georganiseerd, steeds met een verschillend thema. U krijgt van ons per mail bericht indien uw certificatie dreigt te verlopen – tenminste als uw gegevens nog kloppen!

Bent u ook Ida gecertificeerd? Dan volgt u na 2 jaar eerst de Ida themadag. Daarna kunt u elke themadag naar keuze volgen om beide certificaten te behouden.

Waar werken gecertificeerde Melba toepassers?

Op de kaart zijn de bij ons geregistreerde bedrijven aangegeven waar Melba toepassers werken. Staat uw organisatie er nog niet bij? Zijn uw gegevens veranderd? Wilt u een link naar uw eigen website? Mail naar info@melba.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid